Dejan Lukendić za SportSport.ba

U Borcu oduševljeni dešavanjima u Olovu: "Sve što im bude trebalo, tu smo za njih"

Midhat Šljivak

FK Borac gostovao je danas u Olovu ekipi Stupčanice u susretu šesnaestine finala Kupa Bosne i Hercegovine gdje je slavio sa 3:1.

Navijači bh. niželigaša napravili su istinski spektakl na tribinama. Prvaka Bosne i Hercegovine dočekali su na fenomenalan način, a u Borcu su oduševljeni prijemom kojeg su imali u Olovu.

Zbog toga su iz Borca odlučili pozvati Stupčanicu na meč sa Željezničarom i spremni su im pomoći na bilo koji način u budućnosti.

Direktor Borca Dejan Lukendić je za SportSport.ba iznio veliko oduševljenje prijemom u Olovu.

"Primljeni smo na jedan fenomenalan način, kako od kluba, tako i od ljubitelja fudbala u Olovu. Kako bismo im se pokušali odužiti, pozvali smo naše domaćine da budu naši gosti na utakmici Borac - Željezničar", rekao je Lukendić i dodao je:

"I naravno, to nije sve. Stupčanici smo na raspolaganju i u budućnosti, šta im god bude trebalo, a da možemo ispuniti, to ćemo uraditi. U Borcu nakon ovog sjajnog dočeka uvijek će imati prijatelje", rekao je Lukendić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosfera u Olovu je bila zaista vrhunska. Stupčanica je klub koji ima fenomenalne navijače koji su im u svakom meču velika podrška.

Također, rukovodstvo kluba radi zaista odličan posao i neće biti nikakvo čudo ako klub iz Olova u narednim godinama bude dio i najboljeg ranga bh. fudbala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.