FOTO: A. Čaušević

Redovno prate utakmice

Premijer liga BiH postaje "omiljeno" takmičenje braći Mamić

Haris Zilić

Premijer liga BiH postaje "omiljeno" takmičenje za braću Mamić, Zdravka i Zorana, čemu možemo svjedočiti iz vikenda u vikend.

Mamići su redovni gosti na utakmicama u Hercegovini, a tako je bio slučaj i danas.

Zoran Mamić sa tribina Mokrog Doca prati duel Posušja i Veleža, a s njim u društvu je i predsjednik NK GOŠK, gospodin Lujo Ilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Braća Mamić su prethodne vikende bili gosti u Mostaru, Širokom Brijegu, Gabeli, sada su i na utakmici u Posušju i evdientno je da im je Premijer liga BiH zapela za oko.

Inače i danas je stadion u Posušju odlično ispunjen, čime je potvrdio epitet jendog od najposjećenijih stadiona kada je u pitanju Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.