Poraz Tuzlaka na Grbavici

Musemić: Drugi gol je presudio

S. Mlaćo
U Tuzla Cityiju ne mogu biti zadovoljni nakon ovog kola. Željezničar je vodio 2:0 nakon prvog dijela, Tuzlaci se vratili na 2:1, no to je bilo sve.

Kriza u igri Tuzlaka je evidentna.

Husref Musemić se obratio medijima u Plavom salonu.

“U trenutku kada imamo igru, primamo drugi gol i on je bio ključni. U drugom poluvremenu smo izdominirali, ali to nije bilo dovoljno za nešto više. Čestitam Željezničaru“, kazao je Musemić.

Kriza je u FK Tuzla City.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Poraz naravno loše padne.Sada nas očekuju teške utakmice u ligi, pa Kup ponovo na Grbavici. Sa Borcem igramo u srijedu, pa u nedjelju. Potrudit ćemo se da budemo bolji nego danas“, dodao je Musemić.

Naveo je da je njegov tim bio oslabljen na Grbavici, te da iz kola u kolo dobija puno kartona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.