FOTO: A. Čaušević

Tražit će da se iskupe za lošu predstavu protiv Zrinjskog

Velež u Prijedor putuje uz dosta problema, ali optimizma ne manjka

Haris Zilić

Ekipa Veleža za vikend igra meč 14. kola Premijer lige BiH protiv Rudara u Prijedoru.

Rođeni su danas obavili redovan trening, a u pomenuti duel ulaze dosta oslabljeni.

Feđa Dudić na raspolaganju neće imati suspendovani trojac Radovac, Radović i Ovčina.

Pored navednih, povrijeđeni su mladi Dejanović, Đanković, otpao je i Melvin Osmić, a vjerovatno neće nastupiti i Brandao koji cijelu sedmicu trenira u slabijem intenzitetu, putovat će s ekipom, i u zadnji tren će se odlučiti da li će igrati ili ne.

Utakmicu je najavio član Stručnog štaba FK Velež, Mustafa Kodro.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rudar nam je veliki dužnik. Nakon serije bez poraza, oni su nam zadali taj prvi poraz i osjećamo neki dug. Imamo problema što se tiče sastava, imamo dosta povrijeđenih, kartoniranih igrača, ali šta je tu je, gledat ćemo da što bolje izvučemo iz tima što imamo i da vratimo povjerenje navijača i ljudi u klubu, što se tiče rezultata", rekao je Kodro.

Ovome dodajmo da će Velež u petak obaviti još jedan trening nakon kojeg će otputovati u Prijedor.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.