Nakon poraza od Tuzla Citya

Navijači Željezničara još jednom pokazali ljubav prema klubu: Igrače pozdravili pjesmom

Haris Zilić

Željezničar je u osmini finala Kupa BiH poražen od Tuzla Citya sa 2:4.

Na Grbavici je viđena sjajna fudbalska predstava, a unatoč porazu i ispadanju iz Kupa BiH, navijači Želje su dali podršku svojim igračima.

Igrače su pozdravili pjesmom i aplauzom uz skandiranje "I da gubiš 10:0 sa juga bi se pjesma čula, mi te volimo" i tako još jednom pokazali da su uz klub bez obzira na rezultate, a Željezničar ima turublentnu sezonu tako da su i navijači svjesni oscilacija u igri i rezultatima.

Podrška navjernijih navijača svakako može samo biti plus i vjetar u leđa trenutnoj ekipi Željezničara da se podigne u narednim utakmicama koje su ispred njih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.