Šarić u duelu sa Ćivićem (FK Sloboda)

Nada se dobroj partiji svog tima u Mostaru

Šarić se uspješno vratio: Stanje na tabeli nije prava slika kvaliteta Veleža i Radnika

Samir Mlaćo
Za vikend se igraju susreti 15. kola Premijer lige.

Velež će ugostiti Radnik koji je tokom sedmice doživio promjenu na trenerskoj klupi. Vlado Jagodić je postao 'bivši', a na njegovo mjesto 'iz kopački' stigao je iskusni Velibor Đurić.

Dobra vijest za Bijeljince svakako je povratak na teren Kenana Šarića.

Šarić je zbog lakše povrede propustio duele sa Rudarom, Leotarom i Slobodom, što se osjetilo u igri Radnika.

Vratio se protiv Širokog Brijega, te dobio šansu u nastavku i skoro u prvom dodiru sa loptom zatresao mrežu Širokobobriježana.

Raduje to struku Radnika koja se nada dobroj igri i bodovima u Mostaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“U Mostar idemo da se nadigravamo i da pružimo maksimum. Protiv Veleža u Mostaru niko nije favorit, a svjesni smo da trenutna pozicija na tabeli nije prava slika kvaliteta Veleža, ali ni nas. Nismo imali sreće u pojedinim utakmicama, očekujem da nam se to vrati u narednim mečevima“, kazao je Šarić (23) za SportSport.ba.

Meč na stadionu Rođeni igra se u nedjelju od 15 sati. Pravdu će dijeliti Luka Bilbija iz Banja Luke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.