U nedjelju dočekuju Rudar iz Prijedora

U Borcu žele maksimalan učinak u posljednja tri kola

Samir Mlaćo
U banjalučkom Borcu spremaju se za duel sa Rudarom iz Prijedora.

Banjalučani razmišljaju samo o tri boda.

“Ostale su nam još te tri utakmice do kraja prvog dijela prvenstva. Prva je ta protiv Rudara. Oni su u svojim redovima dosta toga mijenjali. Novi je i trener. Rudar zaslužuje poštovanje. Čeka nas teška utakmica. U posljednjih nekoliko utakmica odigrali su dobro. Igramo kući i želimo pobjedu, ne samo protiv Rudara, već i u preostale dvije utakmice protiv Radnika i Slobode. Tako bi ostali u igri za Evropu“, jasan je šef struke Borca Nemanja Miljanović.

Borčev šef struke za nedjeljni duel može računati na sve raspoložive snage osim Nemanje Vukmanovića. Dobrim radom u prvi plan je iskočio David Čavić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rudar Prijedor iza sebe ima dobre rezultate, možda i iznad očekivanja. Dobili su neke, da tako kažem jače ekipe od njih. Ipak, mi smo Borac, idemo na sve tri pobjede u preostalim mečevima do kraja jeseni“, poručio je Čavić.

Utakmica Borac – Rudar Prijedor igra se u nedelju na Gradskom stadionu u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.