Tuzlaci optimistični pred nedjeljni susret

"Njihova pozicija na tabeli ne smije da nas zavara"

E. Dindić

Danas je u prostorijama Tuzla Cityja održana press-konferencija gdje su se prisutnim novinarima obratio pomoćni trener Đženis Ćosić.

“Igra se posljednje kolo i uvijek postoji doza opasnosti jer u zadnjoj utakmici, da li polusezone ili sezone vi uvijek trebate da pronađete dovoljno snage i energije da odigrate na vrhunskom nivou. Dolazi nam ekipa Radnika koja je posljednja na tabeli i samim tim  mi imamo ulogu favorita" rekao je Ćosić te dodao:

"Njihovih 11 bodova ne smije da nas zavara i mi moramo sto posto biti koncentrisani. Oni su nedavno promijenili trenera i dolaskom Velibora Đurića sigurno je da su pronašli neku novu energiju, ali ono najbitnije bolji odnos prema utakmicama. To su i pokazali u četiri utakmice koje su odigrali pod komandom novog šefa stručnog štaba, a najveći dokaz toga je pobjeda nad Veležom u tom periodu" završio je svoje izlaganje Ćosić. 

Utakmica između Tuzla Cityja i Radnika na rasporedu je u nedjelju sa početkom od 15:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.