Prisjetili se fantastičnog gola s Tušnja

Željo potvrdio povratak Štilića, a onda objavili video na Facebooku: "Hmmm..."

Endin Čaušević

FK Željezničar jutros je potvrdio da je Semir Štilić potpisao novi ugovor s ovim klubom.

Štilić se u Željezničar vratio 2019. godine i odigrao je nekoliko maestralnih utakmica u Premijer ligi, ali u prvom dijelu ove sezone nije ga bilo u igračkom kadru Plavih iako je imao važeći ugovor.

Iskusni veznjak imao je nesuglasice s trenerom Tomislavom Ivkovićem kada je hrvatski stručnjak tek došao na Grbavicu, te na kraju uopšte nije ni računao na Štilića.

Iako se očekivalo da će Štilić da karijeru nastavi u nekom drugom klubu na kraju je ponovo dobio poziv s Grbavice i odlučio je da pomogne Željezničaru u teškom periodu u kojem se nalazi ovaj klub.

Štilić je danas zvanično potpisao novi ugovor s ekipom Želje i sigurno je da će biti veliko pojačanje za ekipu Edisa Mulalića u nastavku sezone najjačeg ranga bh. fudbala.

Željezničar je nakon potpisa ugovora objavio i zanimljiv video na Facebooku koji je oduševio navijače Plavih. Radi se o golu Štilića na meču protiv Slobode kada fantastično lobova golmana tuzlanskog kluba za 2:0.

Sarajevski klub prisjetio se sjajne majstorije Štilića, a uz ovaj video napisali su samo: "Hmmm...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj meč igrao se na Tušnju 9. novembra 2019. godine, te je tada Štilić svima pokazao o kakvom majstoru se radi. Željezničar je tada protiv Slobode slavio s ubjedljivih 4:0, a pored Štilića golove su dali još Osmanković, Krpić i Zajmović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.