Očekivana odluka

Skupština imenovala novog predsjednika FK Željezničar! · Saznajemo

Midhat Šljivak

Oro Ibrišimović novi je predsjednik FK Željezničar, odlučeno je na Skupštini kluba.

Ibrišimović je krajem prošle godine imenovan za vršioca dužnosti FK Željezničar, a danas je njegov angažman na mjesto predsjednika, saznaje SportSport.ba i zvanično potvrđen.

Novi predsjednik je u upravi Plavih od augusta 2021. godine. U proteklih šest mjeseci, obavljao je funkciju člana Upravnog odbora kluba.

Oro Ibrišimović dio je upravljačke strukture regionalne kompanije koja se bavi distribucijom IT opreme i zastupnik je velikih svjetskih brendova.

Skupština Plavih s Grbavice još uvijek je u toku i dodatne informacije o akcijama kluba bit će poznate veoma brzo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Željezničar je nedavno dobio i novog direktora.

Direktorsku poziciju će u narednom periodu obnašati Amira Bajrović - Uzunović koja je već nekoliko godina angažovana u klubu sa Grbavice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.