Strijelac za tri boda protiv Zrinjskog oduševljen pobjedom

Ščepanović gol posvetio navijačima

Sarajevo je odigralo još jednu odličnu utakmicu, te su bordo momci sinoć na Koševu rezultatom 1:0 savladali mostarski Zrinjski.

Jedan od novih igrača u bordo dresu, Vučina Ščepanović, bio je je strijelac jedinog pogodka na susretu, a to je ujedno bio njegov prvi gol u dresu Sarajeva.

"Drago mi je da smo odigrali ovakvu partiju, gdje smo totalno nadigrali protivnika. Malo smo se i pribojavali Zrinjskog prije utakmice, ali kada je počelo, oni jednostavno nisu postojali na terenu. Zaista smo svi odigrali vrhunski i nikoga ne mogu posebno izdvojiti. Presretan sam što sam pogodio mrežu gostiju i nadam se da ću nastaviti sa ovom serijom. Ovaj svoj pogodak poklanjam našim navijačima, koji su najbolji u regionu", rekao je strijelac jedinog gola Vučina Ščepanović za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.