Foto: FK Borac

Najbolji na svijetu pozirao s dresom Borca

Edmir Škorić

Na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ekspedicija banjalučkog Borca imala je priliku da se susretne s Novakom Đokovićem.

Borac se vraćao s priprema iz Antalije preko Beograda, gdje je došlo do susreta s prvim teniserom svijeta. Uslijedilo je zajedničko fotografisanje.

Noletu su uručili crveno-plavi dres, a neki članovi banjalučkog premijerligaša iskoristili su priliku za autograme i pojedinačno slikanje sa Đokovićem.

Novak sutra počinje svoju 360. sedmicu na vrhu ATP liste, a za osam dana igrat će na mastersu u Dubaiju i to će biti njegovo 12. učešće na ovom turniru, te će tražiti šestu titulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se Borca tiče, završen je glavni dio priprema, ostaju "sitnija" uigravanja i pripreme za nastavak sezone. Borac će u 20. kolu za dvije sedmice imati teško gostovanje na Pecari kod ekipe Širokog Brijega.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.