Rokada u napadu Tuzlaka

Tuzla City šalje Mehanovića na posudbu, a vraćaju Mehmedovića pola godine prije roka · Saznajemo

Eldar Ganibegović

Tuzla City napravit će određene rokade u napadu uoči početka proljetnog dijela sezone.

Kako saznajemo, Elvis Mehanović će do kraja sezone igrati na posudbi u Gradini iz Srebrenika koja se takmiči u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Gradina će sutra potvrditi taj transfer, što je i najavila zanimljivim statusom na svojoj Facebook stranici.

Mehanović je ljetos stigao na Tušanj iz Borca, a u Premijer ligi BiH je za Tuzla City odigrao 12 utakmica i postigao tek jedan gol.

S druge strane, u Tuzla Cityju ostat će Eldin Mehmedović, mladi napadač koji je proteklu polusezonu igrao upravo u Gradini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mehmedović je pružio sjajne partije i na pripremama, te će ga Husref Musemić imati na raspolaganju u narednom periodu, iako je na posudbi u Gradini trebao ostati do ljeta.

U jesenjem dijelu sezone odigrao je 16 utakmica, postigao sedam golova i dodao dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.