Trener FK Željezničar

Nestvarna izjava Edisa Mulalića

Midhat Šljivak

Željezničar je večeras poražen od Veleža u Mostaru rezultatom 2:0 u susretu 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Plavi s Grbavice su odigrali jako dobar meč. Imali su nekoliko prilika u prvom poluvremenu, ali na kraju nisu uspjeli da zatresu mrežu Slaviše Bogdanovića.

Na kraju je završeno 2:0 za Rođene, a trener sarajevskog tima Edis Mulalić zadovoljan je onim što se dešavalo na terenu. U izjavi je "napao" i novinara Moja TV.

"Nisam znao da mi nisi rekao da je 2:0. Šta je imao Željezničar? Nisu nam centar prešli u prvom poluvremenu. Odlična igra. Napravili smo im dosta problema. Nije me strah, kada ovako igramo", rekao je Mulalić i o derbiju koji slijedi je rekao:

"Šta ćemo? Ko živ ko mrtav. Imali smo administrativnih problema, čestitam Veležu, odlična naša utakmica i auf Wiedersehen".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.