Uprava Zvijezde pronašla rješenje

U Gradačcu odahnuli: Susret Zvijezde i Igmana će se igrati

Edmir Škorić

Utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine između Zvijezde i Igmana igrat će se u srijedu iako je u jednom trenutku to bilo upitno.

Zbog dugovanja Zvijezda je prije nekoliko dana izdala saopštenje i izrazila zabrinutost za svoju budućnost, naglasivši da je upitno i samo odigravanje prve utakmice četvrtfinala Kupa protiv Igmana u srijedu u Gradačcu.

"Zadovoljstvo nam je obavijestiti sve naše navijače da smo uspjeli obezbijediti potrebna sredstva, čime su ostvareni svi potrebni preduslovi za odigravanje utakmice. Vjerujemo našim igračima i našem stručnom štabu, da će ekipa pružiti dobru igru i pokazati borbenost kakvom se zaslužuje dres Zvijezde. Vjerujemo u dobar rezultat", saopšteno je iz Zvijezde.

Duel Zvijezde i Igmana igra se u srijedu od 13 sati, a tekstualni prijenos imat ćete na portalu SportSport.ba.

Ovo će biti prva od dva duela federalnih prvoligaša, a ujedno je ovo historijska prilika za oba tima da zaigraju u polufinalu najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.