Kapiten Slobode

Maksimović: Ostao je gorak okus nakon Posušja

H. Zilić

Na današnjoj press konferenciji FK Sloboda pred duel sa Zrinjskim medijima se obratio i prvotimac i kapiten tuzlanskog tima Saša Maksimović.

Fudbaler Sloboda je prije svega izrazio žal za propuštenim bodovima u Posušju i lošoj predstavi, a nakon toga najavio meč sa ekipom iz Mostara.

"Prvo da se okrenem utakmici u Posušju. Ostao je gorak okus i nismo bili na nivou kakav želimo", rekao je Maksimović i nastavio:

"Imamo novu utkamicu u nedjelju i priliku da se iskupimo navijačima protiv najbolje ekipa u državi. Uz dobro zalaganje možemo odgovoriti svakoj ekipi pogotovo na našem stadionu. Teren ne smije biti nikakvo opravdanje."

Duel Slobode i Zrinjskog igra se u nedjelju sa početkom u 15 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.