Optimizam u redovima Rudara

Žerić:Čelik nema šta tražiti u Prijedoru

Adnan Beganović

Fudbaleri Rudar Prijedora su po mnogim ocjenama najprijatenije iznenađenje u dosadašnjem toku sezone. Ni poraz u Mostaru od Veleža nije pokvario atmosferu u ekipi, pa su svi optimisti uoči gostavnja Čelika.

"Tim iz Zenice nam je ostao dužnik iz prošle sezone, kad su u 2. kolu odnijeli jedan bod iz Prijedora odigravši 1:1. Poraz od Borca ih je sigurno poljuljao, a mi smo smireni uoči ovog susreta i vjerujem da ćemo ih pobjediti. Sredina terena bi mogla biti presudna u ovom susretu, a tu smo mi kvalitetniji. Ja sam optimista u ubjeđen sam u naš trijumf",  rekao je vezni fudbaler Rudara, Senad Žerić.

Trener Boris Gavran nema kadarovskih problema, svi igrači su zdravi i u kombinaciji su za utakmicu.
Meč između Rudara i Čelika igra se u subotu u Prijedoru od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.