Foto: NFSBiH

Prvi čovjek Sarajeva i Nogometnog saveza BiH

O čemu su razgovarali Ismir Mirvić i Vico Zeljković?

Edmir Škorić

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, Vico Zeljković, imao je nekoliko sastanaka sa čelnicima bh. klubova.

Još u februaru je Zeljković u turskoj Antaliji posjetio FK Velež kako bi razočarao s čelnicima mostarskog kluba. Zeljković je putem Instagrama otkrio da je posjetio ekipu Veleža i imao je sastanak na kojem su bili predsjednik mostarskog kluba Senad Husnić i direktor Džemil Šoše.

Vico je imao još nekoliko sličnih sastanaka, uostalom i sa predsjednikom Mladosti Mensurom Mušijom, ali i sa vodećim ljudima FK Željezničar, da bi danas došao red i na sastanak sa Ismirom Mirvićem, prvim čovjekom FK Sarajevo.

On je u društvu svog savjetnika Marka Miličića razgovarao s Mirvićem, a nije za sada poznato konkretno kojih tema su se dotakli, no jedna od njih svakako su stvari koje trebaju da naš nogomet učine boljim u budućnosti.

Podsjećamo, Mirvić je u septembru 2021. godine imenovan novim predsjednikom Sarajeva i pod njegovim vodstvom bordom klub je krenuo uzlaznom putanjom, u svakom smislu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.