Stephane Barou iza rešetaka

Zbog silovanja maloljetnice uhapšen Afrikanac koji je zimus stigao u FK Velež

Midhat Šljivak

Fudbaler iz Obale Slonovače Stephane Barou (19) uhapšen je u Mostaru zbog optužbe za silovanje.

Mladi 19-godišnji fudbaler priključio se ekipi Veleža na pripremama u Turskoj, a stručni štab mostarskog kluba odlučio je da ga zadrži u svom taboru.

Međutim, dok je čekao radnu dozvolu kako bi imao pravo nastupa za Rođene, ovaj fudbaler priveden i saslušan je zbog sumnje da je počinio krivično djelo silovanja maloljetnice.

On je predat u nadležnost Tužilaštva HNK. Trenutno se Barou nalazi iza rešetaka, a uskoro će se znati detalji o daljnim mjerama za ovog 19-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako bi umjesto početka lijepe priče u bh. fudbalu Barou mogao završiti na dugogodišnjoj robiji i karijera mu je vjerovatno završena bez da se uopšte i zahuktala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.