Figo na klupi Portugala?

Jedan od najboljih igrača Portugala svih vremena, Luis Figo, spominje se kao mogući nasljednik Felipea Scolaria.

Nakon što je brazilski stručnjak Luiz Felipe Scolari napustio Portugal i potpisao za Chelsea, nogometni savez Portugala se dao u potragu za novim selektorom, pa su tako spominjana imena kao Zico, Quieroz..., a najnovija informacije je da bi novi selektor mogao biti legendarna sedmica.

"Predsjednik portugalskog nogometnog saveza mi je rekao da ima iznenađenje u rukavu. Rekao je da novi selektor nema iskustva kao trener, ali ima odličnu biografiju kao igrač i još uvijek razmišlja kao igrač, i odmah sam pomislio na Figa." rekao je portugalski televizijski komentator Marcelo Rebelo De Sousa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.