Šta fudbaleri tu da kreiraju?

I na ovom se igra Premijer liga? Užasan teren u Bijeljini pred Radnik - Velež

Eldar Ganibegović, foto: ...

Od 18 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini u okviru 26. kola Premijer lige BiH sastaju se Radnik i Velež.

Uoči ove utakmice teren u Bijeljini je užasan i garant je loše fudbalske predstave. 

Šta fudbaleri i jedne i druge ekipe mogu uraditi po ovakvom neravnom i grbavom terenu kakvog možete vidjeti u galeriji? Ništa. Barem ništa smisleno.

Velež ovu utakmicu dočekuje na sedmom mjestu s 30 poena, dok Radniku gori pod nogama jer je na 11 mjestu s 20 i svaki bod im mnogo znači u borbi za opstanak.

I jedna i druga ekipa u prethodnom kolu gostovale su na Tušnju - Radnik je igrao 3:3 s Tuzla Cityjem, dok je Velež s 1:2 bio bolji od Slobode, no oni sigurno mnogo rasterećenije ulaze u ovaj meč i glavama su u Kupu BiH koji im može donijeti Evropu drugu sezonu u nizu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.