Bordo klub ostao bez trenera

Vasoski saopštio da odlazi: Mislio sam da ćemo danas dobiti, nismo i to je to...

Samir Mlaćo
Najveći bh. derbi odigran je večeras na stadionu Asim Ferhatović Hase u Sarajevu.

Sarajevo je ugostilo Željezničar, a na kraju je završilo 1:1. Bordo tim je prvi poveo, mogao i otići na 2:0, no na kraju gosti nose bod.

Aleksandar Vasoski je dao svoje viđenje meča.

“Mi smo zadovoljni rezultatom. Dobro smo otvorili meč, bili agresivni, željeli zabiti rani gol, a zbog prekida smo onda izgubili ritam. Primili smo onda gol iz prekida, kao mnogo puta do sada. Onda smo opet do kraja imali sto posto šansu, mogli smo i slaviti, ali nismo uspjeli. To je to“, kazao je Vasoski.

Naveo je da podnosi ostavku i zahvalio se navijačima, te klubu sve najbolje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kazao je da je saopštio odluku predsjedniku Mirviću poslije meča.

“Razmišljao sam nakon Borca da idem, ali mislio sam da ćemo dobiti Radnik i Željezničar. Nismo Željezničar i to je to. Hvala svima, vama novinarima, navijačima, svim ljudima u klubu i želim sve najbolje“, dodao je Vasoski.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.