Nakon plasmana Igmana u društvo najboljih

Zeba nije krio emocije

Haris Zilić

Velike emocije su u Konjicu nakon plasmana fudbalera Igmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Po završetku posljednjeg kola i trijumfa protiv Goražda rezultatom 2:0 izjavu je dao i sportski direktor Igmana, Zajko Zeba koji također nije krio emocije i zadovoljstvo nakon postignutog rezultata.

"Ja mislim da se ovo ne može opisati. Godinu sam tu kao sportski direktor, jedini cilj je bio opstanak. Radili smo u tišini, ovi momci su najzaslužniji. Ljudi vjerovatno nisu svjesni ovog uspjeha", rekao je Zeba i dodao:

"Znali smo kakve momke imamo i onda smo na polusezoni vidjeli da možemo parirati u vrhu, stisli smo se i igračima pripadaju najveće zasluge. Sada smo tek u problemu jer je velika razlika između Prmeijer lige BiH i Prve lige FBiH. Trebamo se dobro posložiti to će biti veliki zalogaj, ali dat ćemo sve od sebe."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.