Promjena kluba

Mladen Veselinović ostaje u Tuzli, ali neće nositi dres Slobode · Saznajemo

Edmir Škorić

Sjajni krilni nogometaš Mladen Veselinović novi je član FK Tuzla City.

Veselinović je prošlog ljeta potpisao za Slobodu, a samo godinu dana kasnije prešao je u redove gradskog rivala Tuzla Cityja. Sa novim klubom je potpisao ugovor na tri godine.

"Sretan sam što sam stigao u klub s velikim ambicijama i sto ću igrati u Evropi. Većinu igrača dobro poznajem i mislim da mi se neće biti teško uklopiti u novu sredinu, a u Tuzli sam kao kod kuće", kazao je Veselinović.

Veselinović je prethodno u Slobodu došao iz Željezničara, a prije toga igrao je za Borac iz Banjaluke, kao i za Slobodu, Viktoriju Plzen, FK Most...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S 29 godina ima izuzetno bogato iskustvo, naročito u Premijer ligi BiH i bez ikakve dileme bit će od velike pomoći ekipi novog trenera Dragana Jovića, a podsjetit ćemo da će Tuzlaci sutra saznati i svog prvog rivala na evropskoj sceni.

Dodajmo još da je Veselinović protekle sezone odigrao ukupno 34 meča u dresu Slobode, te je postigao jedan gol u Premijer ligi uz dvije asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.