Trebinjci su počeli sa pripremama za novu sezonu Premijer lige

FK Leotar ima novog šefa struke

S. Mlaćo
FK Leotar je počeo sa pripremama za novu sezonu, a danas dobio i novog šefa struke.

Radi se o 47-godišnjem Marku Vidojeviću.

Vidojević posjeduje UEFA PRO trenersku licencu, a u dosadašnjoj karijeri je vodio Igalo, Brskovo, Bokelj, Jezero, Grbalj i Radnički iz Pirota.  Klub iz Pirota je uveo u Prvu ligu Srbije, a sa Igalom je svojevremeno zaustavljen u baražu za Prvu ligu Crne Gore.

Prvi trening sa prvotimcima Leotara Vidojević će odraditi u subotu.

Njemu će pomagati Damjan Ratković, Anel Ramić i Darko Jegdić (u radu sa golmanima), a u slučaju potrebe stručni štab će biti dodatno dopunjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Šefe", dobro došao!“, stoji u objavi FK Leotar koji će prema svemu sudeći i u novoj sezoni voditi bitku za opstanak u ligi.

Na prvom treningu Leotara pojavilo se samo 12 nogometaša.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.