Bordo momci će imati veliku podrškuFK

Horde zla spremaju spektakl u subotu

Samir Mlaćo
Navijači Sarajeva u subotu od 21:00 spremaju spektakl.

Sarajevo će nakon pobjede u derbiju nad Borcem ugostiti FK Sloga Doboj, te tražiti novu 'tricu'.

Popularne Horde zla pozvale su svoje članove na podršku voljenom klubu u subotu i proslavu 35. godina postojanja grupe.

"Nakon dva mjeseca izostanka uslijed ljetne pauze, te odgođenih utakmica protiv ekipa iz prvenstva koje se takmiče u Evropi, navijačka grupa Horde zla Sarajevo se konačno vraća na stadion!

Poslije fantastičnog trijumfa na gostovanju protiv Borca prošle nedjelje, u prvoj domaćoj utakmici u sezoni u kojoj proslavljamo 35. godina postojanja naše grupe u goste nam dolazi ekipa Sloge iz Doboja. Utakmica se igra u subotu, 30.7. sa početkom u 21h, te ovim putem pozivamo sve kojima grb kuca umjesto srca da tu večer dođu na sjevernu tribinu stadiona Asim Ferhatović Hase kako bismo našim igračima bili vjetar u leđa za još jednu pobjedu u pohodu na šampionsku titulu!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

SVI NA SJEVER!“, stoji u objavi UNFKS Horde Zla

Sarajevo je već pustilo u prodaju ulaznice za subotnji meč i među bordo fanovima vlada velika euforija pred subotnji meč.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.