Foto: Atletico Madrid

Ne žele Portugalca

Navijači Atletica upravo su pokazali šta misle o Ronaldu: Nakon ovoga sigurno neće doći

E. Ganibegović

Nema s kojim se velikim klubom Cristiano Ronaldo nije povezivao ovog ljeta.

Portugalac silno želi da napusti Manchester United kako bi otišao u neki klub s kojim će igrati Ligu prvaka naredne sezone, a nakon što su mu zatvorena vrata u brojnim klubovima, povezivao se s Atletico Madridom.

Sinoć je u vodu pala i ta priča, barem ako je vjerovati upravi Jorgandžija, a danas je iz ovog kluba stiglo novo odbijanje za Cristiana - od navijača.

Atletico je danas u prijateljskoj utakmici s 0:4 savladao Numanciju, a navijači madridskog tima istakli su transparente protiv dolaska Ronalda.

"CR7 nije dobrodošao", pisalo je na transparentu koji su nosili navijači, kao i na onom koji je okačen na Wanda Metropolitano stadionu.

Ronaldo u Napoliju?

Španski AS sada donosi nove informacije koje kažu da je za njega zainteresovan kontroverzni predsjednik Napolija Aurelio de Laurentiis.

Predsjednik Napolija želi od Cristiana Ronalda napraviti pravu ikonu u Napulju, uz pokušaj da se ponovi ono što se dogodilo Diegu Armandu Maradoni.

Upravo zbog toga, De Laurentiis bi se mogao uključiti u trku i najzad dovesti Ronalda u redove Napolitanaca i tako donijeti neočekivanu radost svojim navijačima.

Ono što je također jako važno, Ronaldo bi u dresu Napolitanaca igrao i Ligu prvaka.

Podsjetimo, mediji su još ranije prenijeli kako bi Ronaldo bio spreman odreći se 30% svojih primanja koje ima u Manchester Unitedu u novom klubu za koji bi potpisao, što je još jedna velika stvar za njegovog potencijalno novog poslodavca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.