U meču protiv Sloge

Grbavica slavi Željin rođendan: Priređen je spektakl!

Edmir Škorić

U 19 sati počeo je meč Željezničara i i Sloge iz Doboja, koji se igra u okviru 11. kola Premijer lige.

Na stadionu Grbavica vlada fantastična atmosfera, a brojni navijači došli su da proslave 101. rođendan Željezničara.

Vatreno je bilo u Sarajevu, ali i širom BiH na ovaj dan prošle godine, kada se jubilarni 100. rođendan slavio, a spektakl je spreman i za večeras.

Pokušat će gosti iz Doboja da pokvare slalvje domaćinu, a izabranici Edisa Mulalića pak da uvesele sve prisutne i da na najbolji način proslave ovaj poseban dan za klub.

Prije početka utakmice u glas se pjevala popularna "Grbavica", a potom su navijači na južnoj tribini predstavili sve uspjehe slavnog kluba iz Doline ćupova.

Željezničar se trenutno nalazi na četvrtom mjestu Premijer lige BiH i eventualnom pobjedom mogao bi zasjesti na prvu poziciju, ovisno i o rezultatu na Pecari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su u posljednja tri kola osvojili sedam bodova i nalaze se u dobroj formi, baš kao i Sloga koja je u prošlom kolu prekinula niz poraza pobjedom protiv prvaka Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.