Prometno u Banjaluci

Borac ostao bez jednog od najboljih igrača, ali doveo i veliko pojačanje!

Esmer Oštraković

Ekipa Borca u narednoj sezoni ima jako velike ambicije u domaćem prvenstvu, a pokušat će napraviti iznenađenje i na evropskoj sceni.

Najbolje to pokazuju pojačanja koja dovode u ovom klubu, a radno je i danas bilo u Banjaluci.

Ipak, nije danas aktivno bilo samo kada je riječ o dolascima, jer je i jedan fudbaler odlučio da napusti ekipu Borca.

Kako prenose mediji bliski timu iz Banjaluke, Vasilje Terzić je novi fudbaler Boraca i predstavlja veliko pojačanje za ovaj tim.

On je dojučerašnji igrač Budućnosti iz Podgorice, a potpisao je ugovo na dvije godine sa ekipom Borca iz Banjaluke.

Terzić, igra na poziciji ofanzivnog veznog fudbalera, a branio je i boje mlade reprezentacije Crne Gore.

Rođen je 12. maja 1999. godine, a prošao je sve omladinske selekcije Budućnosti za koju je debitovao sa šesnaest godina.

Sa druge strane Aleksandar Vojnović više nije igrač Borca i svoju karijeru će nastaviti u Superligi Srbije, tačnije u timu Radničkog iz Niša.

Vojinović je četiri godine proveo u Borcu, a bio je standardan u prvih 11, te je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine sa ovom ekipom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni štoper će se naredne sedmice priključiti pripremama svog novog kluba.

Karijeru je Vojnović počeo u Slobodi iz Novog Grada, a nakon toga nastupao je za Rudar Prijedor i Zvijezdu 09 odakle je i došao u Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.