Rođeni slavili sa 2:0

Velež u prijateljskoj utakmici pobijedio Sutjesku iz Foče

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža punom parom spremaju se za novu sezonu, a mostarski klub je odigrao večeras još jednu pripremnu utakmicu.

Protivnik Veleža večeras bila je ekipa Sutjeske iz Foče, a na kraju Rođeni su uspjeli da pobijede sa 2:0.

Velež je bio dosta bolji protivnik na terenu i zasluženo je slavio, dok je Nedim Jusudbegović mogao da šansu pruži skoro svim igračima.

Rođeni su na kraju uspjeli da pobijede sa 2:0, a golove su postigli Anđušić i Puce.

Velež je večerašnji meč protiv Sutjeske počeo u sastavu: Hadžikić, Oreč, Zvonić, Hrkać, Šturm, Mlinarić, Halilović, Šikalo, Krajnc, Anđušić i Džafić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nekoliko dana mostarski klub je u pripremnoj utakmici deklasirao Slogu Gornji Vakuf/Uskoplje sa 3:0 što je bio drugi okršaj ovih timova ovog ljeta. U prvom susretu Velež je slavio sa čak 8:0.

FK Velež novu sezonu Premijer lige otvara domaćim susretom protiv Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.