Sjajne scene s najvećeg bh. derbija

Koreografije Hordi zla i Manijaka oduševile sve, fotografije s Koševa će biti hit u svijetu!

Endin Čaušević, foto: S. Mlaćo

Sarajevo i Željezničar igraju trenutno veliki gradski derbi u okviru desetog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a pred početak meča navijači vječitih rivala oduševili su javnost svojim koreografijama.

Tribine na stadionu Koševo su poprilično ispunjene i posjeta odavno nije bila veća kada je u pitanju okršaj velikih gradskih rivala.

Oba tima će imati podršku svojih navijača večeras, a Horde zla i Manijaci oduševili su javnost svojim koreografijama koje smo vidjeli pred sami početak meča.

Dok su igrači Sarajeva i Željezničara izlazili na teren na sjevernoj, odnosno južnoj tribini gledali smo pravi spektakl.

Navijači Sarajeva spremili su koreografiju u bordo boji koja je početak večerašnjeg spektakla što se tiče obilježavanju 36. rođendana Hordi zla.

Također, i Manijaci su s druge strane sjajnom koreografijom izazvali dosta pažnje i sigurno je da će scene s bh. derbija obići svijet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navijači Sarajeva i Željezničara pokazali su da i ovaj dio Evrope ima šta da pokaže kada su koreografije u pitanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.