Scena je privukla ogromnu pažnju

Brineta na stadionu pred dječakom pokazala ogromne grudi, reakcija kao iz stripova

Admin Čaušević
Teme:

Nisu rijetke pojave da djevojke željne pažnje neprikladno obučene dolaze na utakmice ne obraćajući pažnju da se na tribinama obično nalaze uzrasti od 7 do 77 godina. To je potvrdila i scena iz meksičke Clausure.

Prije nekoliko dana Chivas je na svom stadionu savladao Tolucu sa 3:2, a intersantna scena viđena je desetak minuta prije kraja utakmice.

Pažnju svih ispred TV ekrana privukle su dvije atraktivne dame koje su prikazane u jednom trenutku, ali i reakcija dječaka koji se nalazio iza njih.

Osmijeh od uha do uha na licu malenog je postao trend na društvenim mrežama među korisnicima iz Meksika i to iz dva razloga.

Prvi je vjerovatno taj što je viđena na kanalu nacionalne telezvije, a drugi zbog gornjeg dijela tijela djevojke koja je stajala ispred njega.

Dječak je automatski postao protagonist za memove u Meksiku sa temom "Izgubljena nevinost" koja je izuzetno popularna u toj zemlji.

Inače, crnokosa djevoka je poznata meksička influenserica Karla Villasenor koja je poznata po provokativnim objavama posebno sa fudbalskih stadiona.

Meksikanka na utakmice obično dolazi u provokativnim izdanjima

Ona vrlo često dolazi na stadione te svojim outfitom gdje u prvi plan stavlja bujne grudi privlači pažnju muškog dijela publike. Sve to joj je donijelo skoro 300.000 fanova na Instagramu.

U njenom društvu se nalazila još jedna meksička influrenserica Perla Yazmin Sauceda koja je istina nešto diskretnija od svoje kolegice.

Na kraju su svi kući otišli sretni i zadovoljni pošto je Chivas za kojeg je nedavno potpisao Javier Hernandez u uzbudljivom trijumfu slavio sa 3:2.