Možda Holanđanin nastavi karijeru na Allianz Areni

Bayern prati situaciju oko Babela

Bayern Munchen pažljivo prati situaciju oko Ryana Babela na Anfieldu, a i prošle godine je bio povezivan sa timom sa Allianz Arene.

Babel je gotovo bio preselio u Birmingham pred početak ove sezone, međutim ostao je na Anfieldu gdje sada skoro da ne dobiva priliku za igru.

Liverpool je najavio prodaju nekih igrača u januaru kako bi smanjili troškove, a među njima se našlo i ime Ryana Babela. Holanđanin se bori da pokaže svom potencijal, međutim nije ni blizu tome pod komandnom palicom Roya Hodgsona.

23-godišnji napadač koji je u redove Redsa došao iz Ajaxa za 11.5 miliona funti mora biti strpljiv, jer bi već u januaru njegov sunarodnjak, Louis van Gaal mogao poslati ponudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.