Gareca još sanja naslov prvaka

Iako pred posljednje kolo argentinskog prvenstva ima dva boda zaostatka za Estudiantesom, trener Velez Sarsfielda Ricardo Gareca ne odustaje od šampionskih ambicija.

"Još uvijek vjerujemo u titulu. San o osvajanju naslova postoji, i dok god se igra prvenstvo, mi nećemo odustati. Željeli smo se boriti za naslov prvaka do posljednje minute prvenstva, i sada se nalazimo u toj poziciji", rekao je Ricardo Gareca.

U posljednjem kolu Velez gostuje kod četvrtoplasiranog Racinga, dok Estudiantes dočekuje Arsenal Sarandi. Velezu je potrebna pobjeda i poraz Estudiantesa za naslov prvaka ili remi Estudiantesa za igranje majstorice na neutralnom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.