Drenthe: Vratit ću se u Real Madrid

Edmir Škorić

Veznjak Herculesa Royston Drenthe priznao je kako ima želju vratiti se u Real Madrid nakon što se završi njegova posudba u Alicanteu.

Tamnoputi Holanđanin je, prije odlaska na posudbu u Hercules, proveo tri sezone na Santiago Bernabeu. Postao je ključan igrač momčadi iz Alicantea koja se ove sezone vratila u društvo najboljih.

Drenthe je, u intervjuu kojeg je dao španskoj novini AS, kazao kako se nada povratku u redove Madrižana.

"Real Madrid je veliki klub i uvijek su kvalitetnija momčad od drugih, te je teško ustabiliti se pored toliko dobrih igrača. No, igrač sam koji želi dati sve od sebe i koji igra srcem. Smatram sebe pobjednikom. Uvijek mislim kako se moram vratiti u Real Madrid. Trenutno uživam u nogometu, ali jasno je da sam igrač Reala i stalno razmišljam o tome da ću se jednom vratiti tamo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.