Osmina finala Kupa

Bosna protiv Limometala, Čelik protiv Igokee

Izvučeni su parovi osmine finala košarkaškog kupa naše zemlje. Utakmice su na rasporedu 18. januara 2011. godine, a trofej pobjednika osvojen prošle sezone u Čapljini brane košarkaši Bosne.

U osmini finala ima nekoliko izuzetno zanimljivih duela. Bosna igra protiv Limometala u gostima, Kakanj dočekuje Slobodu, Mladost ide Slaviji, a zanimljivo će biti u hercegovačkom duelu između Brotnja i Čapljine.

Čelik će u Areni ugostiti Igokeu, dok će Široki igrati u gostima protiv pobjednika duela Trilanda i Gradine. Borac Nektar je imao sreće sa žrijebom jer gostuje kod Viteza, kao i Zrinjski koji će prolaz u četvrtfinale tražiti u Prijedoru.

Parovi osmine finala:

KK Kakanj - KK Sloboda
KK Slavija - KK Mladost
KK Limometal - KK Bosna ASA BH Telecom
Pobjednik susreta KK Triland/ KK Gradina - KK Široki TT Kabeli
KK Vitez - KK Borac Nektar
KK Brotnjo - KK Čapljina Lasta
KK Čelik - KK Igokea
KK Prijedor - KK Zrinjski

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.