Engleski klubovi pokazali interes za Osvalda

Menadžer Espanyolovog napadača Pabla Osvalda, Dario Decoud ističe da postoji interes nekih engleskih klubova za njegovog klijenta.

Osvaldo je bio u Espanyolu na posudbi iz Fiorentine, a u augustu je postao stalni član katalonskog kluba potpisavši petogodišnji ugovor.

Iako nije prošlo ni pola godine od potpisivanja ugovora sa timom iz Barcelone, špekulacije o novoj destinaciji 24-godišnjeg napadača stalno rastu.

Za sada, Osvaldov menadžer tvrdi da jedino engleski timovi pokazuju interesovanje za njegovog klijenta.

"Nisam imao nikakav kontakt sa Juventusom i Real Madridom", rekao je Dario Decoud, dodavši:

"U ovom trenutku postoji interes samo engleskih klubova. Međutim, on je vrlo sretan u Espanyolu. Dobro se nastanio u Barceloni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.