Boubacar Dialiba blizu odlaska na "Poljud"

Naš Senegalac zatrpan brojnim ponudama

Hajduk zainteresovan za Dialibu

Nogometni klub Hajduk zaineterovan je za usluge Boubacara Diallibe, napadača Željezničara i naše mlade reprezentacije. Prema saznanjima SportSport.ba, Uprava tima sa «Poljuda» stupila je u kontakt sa čelnicima premijerligaša sa «Grbavice», a pregovori oko odlaska Senegalca sa pasošem Bosne i Hercegovine u Hajduk biće nastavljeni i tokom sutrašnjeg dana.

U Želji su potvrdili tačnost naše informacije, no kako su istakli, o transferu ne žele govoriti, jer definitivan dogovor sa Splićanima nije postignut.

Hajduk nije jedini klub koji je zainteresovan za Dialibu, a po svemu sudeći, ovaj igrač neće ostati u Željezničaru i u predstojećoj sezoni.

Dialiba trenira na pripremama na Kupresu sa prvotimcima Željezničara, a o njegovom novom klubu ili pak manje mogućem ostanku na «Grbavici», najkasnije trebalo bi se definitivno znati do kraja sedmice...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.