Vukovi zbijaju redove

Nenad Kiso pojačao Olimpic

E. Škorić

Nenad Kiso, standardni mladi bh. reprezentativac koji igra na poziciji zadnjeg veznog, novo je pojačanje sarajevskog premijerligaša Olimpica.

Ovaj 21-godišnji nogometaš, rođen u Ljubljani, igrao je ranije za FK Partizan iz Beograda, a od 2008. godine član je srbijanskog prvoligaša Čukaričkog.

Kako SportSport.ba saznaje, Olimpicu će se već sutra pridružiti na pripremama u Čitluku, nakon što su se Olimpic i Čukarički dogovorili oko visine obeštećenja.

Tako najmlađi sarajevski premijerligaš nastavlja sa zbijanjem redova, nakon što ih je ove zime napustilo šest standardnih prvotimaca, uz sve bliži odlazak Subašića i Kressera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.