Doc Rivers vodi Istok

Adnan Beganović

Trener Boston Celticsa Doc Rivers (49) vodit će momčad Istočne konferencije na NBA All Stars susretu koji će se 20. veljače održati u Los Angelesu. Riversu je pripala čast sjesti na klupu Istoka jer Boston ima najbolji skor u svojoj konferenciji.

Celticsi trenutačno imaju 37 pobjeda i 11 poraza, a drugoplasirani Miami 34 pobjede i 14 poraza. Rivers je vodio Istok i 2008. godine na All Stars susretu u New Orlesansu, a njegova momčad je slavila 134:128.

Rivers je trener Bostona od 2004. godine, a prije toga je četiri godine trenirao Orlando. Od ranije je poznato da će momčad Zapadne konferencije voditi trener San Antonio Spursa Gregg Popovich.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.