Londonski “plavci” sklapaju tim

I Robinho želi u Chelsea

Iako se o odlasku Robinha iz Madrida najmanje govorilo, u posljednje vrijeme pomalo neočekivano je postao aktuelan njegov prelazak u Chelsea. Naime, juče je došlo do sastanka između sportskog direktora Reala Predraga  Mijatovića i Robinja koji je završen na iznenađujući način: brazilski igrač rado bi napustio “Santiago Bernabe”.

Do sastanka je došlo jer je Robinjov menadžer razgovarao sa čelnicima Chelsea o prelasku Brazilca u London, a nakon toga su Mijatović i mladi napadač obavili dijalog.
Nije tajna da novi trener londonskih “plavaca” Portugalac Luis Felippe Scolari želi  da angažuje Robinha u paru sa Portugalcem Decom koji je nakon završetka “Eura” i eliminacije Portugala od Njemačke u četvrtfinalu (2:3) Barcelonu zamijenio Londonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.