Borac opet neporažen

Raspudić: Imali smo sreće u Mostaru

D. Banović

Lider Premijer lige Bosne i Hercegovine, Borac iz Banje Luke, nije uspio da nastavi pobjedinički niz u Mostaru protiv Veleža. Crveno plavi su odigrali meč bez golova i tako su došli do jednog boda.

"Imali smo sreće u Mostaru protiv Veleža, koji je imao inicjativu. Mi nismo uspjeli da ponovimo dobru igru iz prethodnih mečeva, ali i u ovom nešto lošijem izdanju smo stigli do boda. To je odlika kvalitetnih ekipa da i u mečevima u kojima ne igramo dobro uzmemo bod", rekao je vezni fudbaler Borca Boris Raspudić.

U narednom kolu u Banju Luku stiže momčad Čelika iz Zenice, a onda slijedi gostovanje u Lukavici protiv Slavije.

"Niko i ne razmišlja o Slaviji. Nama je prioritet u ovom trenutku Čelik, jer to nam je prvi naredni rival. Moramo se dobro pripremiti i pobjediti ekipu iz Zenice. Pred nama je još dosta teških utakmica do kraja ove sezone, tako da je do eventualne titule dalek put", dodao je Raspudić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.