Portugalac optimističan

Ronaldo: Moramo pritisnuti Barcelonu

Adnan Beganović

Samo nekolik osati ostalo je do El Clasica, a najbolji igrač Reala, Cristiano Ronaldo, uoči utakmice je istakao da on i njegovi saigrači na Santiago Bernabeu moraju pritisnuti Barcelonu.

"Moramo večeras slaviti. Igramo na Santiago Bernabeuu i od samom početka moramo pritisnuti Barcelonu. Ostvarimo li trijumf, bitka za naslov prvaka biće otvorena. Nii u jednom momentu ne smijemo pomisliti na predaju, a pobijedimo li večeras, dobit ćemo samopouzdanje za Kup", prenose španjolski mediji Ronaldovu izjavu.

"Mi smo Real i ne možemo sebi priuštiti dvije sezone bez trofeja. Uvjeren sam da ćemo nešto osvojiti. Razmišljamo pozitivno i to je jako dobar znak. Sviđa mi se atmosfera u momčadi, idealna je za završnisu sezone", dodao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.