Plavci žele Krasića, Juve ne želi ni čuti

Chelsea je spreman poslati ponudu od 26 miliona funti za Miloša Krasića, pišu engleski mediji. No, Juventus ne želi ni da čuje o tome.

Na Stamford Bridgeu smatraju da bi se Krasić dobro uklopio u igru Plavaca, jer bi asistencijama loptama "hranio" Fernanda Torresa.

Plavci su spremni ponuditi 26 miliona funti, no u Torinu ne želi ni da čuju za to. Čak i menadžer srbijanskog veznjaka rekao je kako neće biti ništa od toga.

"Zašto bi išao iz JUventusa kad ga ovdje obožavaju. Sretan je u Torinu. Tek je došao i neće nigdje ići", rekao je Naletić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.