Potvrdio i izvršni predsjednik Bayerna

Rummenigge: Real se interesuje za Altintopa

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni predsjednik Bayern Munchena, potvrdio je da se Real Madrid interesuje za svestranog Turčina Hamita Altintopa.

Već odavno španski mediji pišu o interesovanju Reala za Altintopa, a sada je i Rummenigge potvrdio da tim sa Santiago Bernabeua želi potpisati 28-godišnjeg univerzalca.

"Tačno je da se Real interesuje za Altintopa. Kolege iz Madrida su nas obavijestili o njihovom interesu, iako to oni nisu dužni učiniti", rekao je Rummenigge, dodavši:

"Hamit je bio starter u tri utakmice i to nije dovoljno za njega. Shvatamo i poštujemo njegovu odluku. On nam je rekao da ne želi produžiti ugovor sa nama".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.