Izašao drugi broj magazina Bordo fan

SportSport.ba

Drugi broj magazina "Bordo fan" donosi razmišljanja Irfana Redžepagića, najnovijeg člana Upravnog Odbora FK Sarajevo, te njegove (dugoročne) planove za bordo tim, u slučaju da ostane u Upravi tima sa Koševa.

"Bordo fan" vam donosi pregled i učinak FK Sarajevo u UEFA-inim takmičenjima, a gost rubrike "U 16 metara sa..." je miljenik koševske publike kojeg bi svi rado vidjeli u bordo dresu - Alen Škoro. Photo rubrika FKSinfo.com nosi naslov "Na Sjeveru uvijek špica"...

U magazinu upoznajte i mlade nade FK Sarajevo, a sistematsko rješenje za omladinski pogon bit će predstavljeno kroz kratku prezentaciju Akademije Fudbalskog Kluba Sarajevo - "Asim Ferhatović Hase", još jednog od projekata UBP1946.

Udruženje Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) pripremilo je pregled zanimljivih gostovanja u inostranstvu, a nastavljamo i priču o prijateljstvu sa Ultrasima iz Dresdena...

Tu su i stalne rubrike Plus i minus mjeseca, novosti iz FK Sarajevo i iz Udruženja "Bordo Prijatelji 1946", Bordo kviz, Bordo dame, Ultras navijačke grupe, Asocijacija bordo klubova u svijetu, Bordo legende, Velike utakmice FK Sarajevo...

Podsjećamo da se "Bordo fan" distribuira potpuno besplatno članovima Udruženja Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) i Udruženja "Bordo prijatelji 1946" (BP1946), te na lokacijama popularnim među navijačima FK Sarajevo u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine - koji izmiruju svoje obaveze prema Udruženjima, kada je u pitanju članstvo i preuzete obaveze!

Bordo fan tour nastavlja svoje putovanje, tako da će tokom juna još jedan od gradova BiH biti domaćin promocije drugog broja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.