Lazio ne želi prodati Lichtsteinera

Endin Čaušević

Predsjednik Lazija, Claudio Lotito, izjavio je kako Stephan Lichtsteiner nije na prodaju iako se sve više spominje njegov prelazak u Juventus.

Njegov agent je prošle sedmice potvrdio kako je Švicarac dogovorio prelazak u Juventus. Ali je predsjednik Lotito odbacio te navode, te izjavio kako će ovaj 27-godišnji igrač ostati u Laziju s kojim ima još jednu godinu ugovora.

“On nije na prodaju, njegova cijena je 12 miliona eura. Postoje priče da će preći u Juventus, ali on još nije zatražio transfer. Imamo dobar odnos s njim i pokušati čemo da ga zadržimo”, kazao je Lotito.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.