Torino za Ogbonnu želi 30 miliona eura

Edmir Škorić

Prema izvješću La Stampe, Torino je postavio početnu cijenu od 30 miliona eura za Angela Ogbonnu, noometaša kojeg žele Milan i Juvetntus.

Dvadesetotrogodišnji perspektivni stoper trenutno nastupa u Torinu, italijanskome drugoligašu, ali je odavno 'zapao za oko' čelnicima Milana i Juventusa.

Ogbonnin zastupnik Giovanni Branchini, sastat će se s čelnicima Torina u sljedećih nekoliko dana kako bi pregovarao oko produženja ugovora njegovome klijentu.

Osim poboljšanja finansijske strane ugovora, vjeruje se da će Torino postaviti klauzulu u ugovor od 30 miliona eura, kako bi dobro zaradio ukoliko se Milan, Juventus ili neko treći odluči na kupnju 23-godišnjaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.