Kobe je ovaj put pretjerao

Jessica Burciaga razorila brak Bryantovih?

M. Skaka

Nakon što je Vanessa Bryant najavila da napušta NBA superstara, američki mediji krenuli su sa špekulacijama o posljednjoj aferi koja je prelila čašu.

Jessica Burciaga, osim što se pojavila na stranicama Playboya, FHM magazina, Maxima, Stuffa i mnogih drugih muških časopisa, po svemu sudeći krasila je i krevet Kobea Bryanta.

Vanessa je već ranije svom košarkašu oprostila niz afera, međutim nije se mogla pomiriti i sa činjenicom da je svoj posljednji hir Kobe finansirao iz kućnog budžeta potrošivši više od milion dolara na skupocjene poklone za Jessicu Burciagu, navode američki mediji.

"Novinari izmišljaju priče o ljudima koje nikada nisu ni sreli", porekla je Jessica sve veze sa Kobe Bryantom. "Moje veze i muškarci sa kojima sam zaista izlazila nikada nisu ni spomenuti u medijima, dok oni sa kojima nemam ništa uvijek izađu na naslovnicama." kaže ljepotica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.