Heynckes: Sretno smo pobijedili Bochum

Jupp Heynckes, trener Bayern Munchena, priznao je da su Bavarci sretno došli do pobjede nad Buchumom sinoć u okvriru osmine finala DFB Pokala.

Bayern je golom Arjena Robbena u sudijskoj nadoknadi došao do pobjede od 2:1 i tako se plasirao u četvrtinu finala Kupa Njemačke.

"Pobijedili smo sretno protiv Bochuma, koji se borio i dobro igrao. Sve čestitke Bergmannovim igračima, koji su bili iznimno pripremljeni", rekao je Heynckes.

"Bilo je teško igrati protiv njih, pogotovo u prvom poluvremenu. Nisam zadovoljan igrom svog tima u prvom dijelu utakmice, iako smo se bili dobro pripremili", dodao je trener bavarskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.